wilmax-automotive-banner

WILMAX AUTOMOTIVE

Dé bekwame autogarage en occasionleverancier van Montfoort tot Utrecht en omstreken.

De passie voor ons vak af te zien van onze oplossingen, volledig ingesteld op uw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische auto’s, BMW en Volvo, al weten we ook raad met alle andere merken.

ONZE MERK SPECIALISATIES:

BMW rijders willen de ultieme mix tussen sportief rijden, innovatie en echte performance. Ze zogenaamde Duitse degelijkheid en ruwe kracht voelen op de weg. Om die belevenis iedere dag weer te ervaren, hebben wij professionals de juiste apparatuur, onderdelen en specifieke software speciaal voor uw BMW. Volvo rijders ervaren een eigen klasse en voelen de traditie van stijl en veiligheid die u in elke Volvo aantreft. Daarom hebben wij de juiste vakkennis, apparatuur en software om uw Volvo uit te lezen, te repareren en volledig professioneel te onderhouden zodat u elke dag veilig en prettig gebruik kunt maken van uw auto. Als u een elektrische auto of hybride auto heeft, kunt u ook kunt bij ons terecht. Wij onderhouden de technologie, accupakket en oplaadsysteem, en verschillende dashboardsystemen met instellingen voor het ultieme rijcomfort. U kunt gebruik maken van ons serviceplan en geven begrijpbare uitleg over de digitale systemen.

WILMAX SERVICES:

Een greep uit onze specialisaties waarmee wij u graag van dienst zijn: verlichting voor uw Volvo en BMW, automaat & X-drive service, dashboard computer inregelen, de juiste seizoensbanden en advies, airco’s en luchtfilters, programmering van uw Volvo of BMW voor optimale gebruiksvriendelijkheid en weggedrag, en de accuservice voor Volvo en BMW. Een belangrijk specialisme is het kunnen uitlezen van storingen en een goede betrouwbare diagnose geven. Soms veroorzaakt één storing de ander. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en tot de kern van het probleem kunnen komen. Natuurlijk overleggen we na de diagnose met u voor mogelijkheden tot reparatie. Hierbij zoeken we steeds naar de voor u voordeligste oplossing. Ten slotte streven we ernaar alle storingen voor eens en voor altijd uit het systeem te werken; bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare reparatie.

AUTOSCHADE SNEL AFGEHANDELD:

Omdat autoschade meestal onverwacht en altijd ongelegen komt, hebben wij hier een goed team om dit snel voor u op te lossen. Er dient niet alleen een schade te worden gerepareerd, maar er moet ook nog van alles worden geregeld. Eén telefoontje is echter genoeg zodat wij dit netjes via onze WilMax schadeherstel-service kunnen regelen en daarbij u alle informatie kunnen geven over de stappen en werkwijze. Terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen rijdt u met een gratis leenauto die wij voor u regelen, omdat we begrijpen dat u altijd verder moet kunnen naar uw werk en voor uw gezin mobiel moet blijven. 

www.wilmax-automotive.nl

pietverkerk-automotive-banner

P. VERKERK AUTOBEDRIJF 

Het Autobedrijf in Montfoort

Voor betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige autoreparatie, grijskentekenbehandelingen en bedrijfswagens bent u bij autobedrijf Piet Verkerk aan het juiste adres. In 1984 startte de garage als schuurtje in Benschop. Inmiddels is de garage een begrip van Montfoort tot Utrecht en omstreken. Wij zijn als autoliefhebbers thuis in allerlei merken en -soorten thuis. Daarnaast hebben wij voor Mercedes en Toyota twee technisch specialisten in dienst. Stevige, duurzame oplossingen en zeer vergaande service: daar kunt u hij ons op rekenen.

SPECIALISMEN VOOR MERCEDES EN TOYOTA EN OMBOUWEN NAAR GRIJS-KENTEKEN:

Onze specialistische werkplaats is voor zien van uitgebreide apparatuur om grote en kleine reparaties uit te voeren, van dashboardcontroles tot grijskentekenbehandelingen (het ombouwen van een personenauto naar een bedrijfswagen). Voor Mercedes en Toyota Landcruiser hebben wij twee technisch specialisten in dienst, beschikken wij over originele Xentri-testapparatuur voor Mercedes en hebben wij voor de Toyota Landcruiser over een aanzienlijke hoeveelheid slijtageonderdelen op voorraad.

BEDRIJFSWAGENS:

Daarnaast bieden wij bedrijfswagens aan die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Dit zijn bedrijfswagens van Mercedes en Toyota, tweedehands en nieuw. Ons diverse aanbod maakt het mogelijk om bedrijfswagens voor verschillende doelen in te zetten zoals personenvervoer, pakketten levering en de bedrijfswagen te gebruiken als bouwbus.

GOED ONDERHOUD:

Veilig op weg met een vertrouwd gevoel, kan alleen als de auto goed wordt onderhouden. Een goed onderhouden wagen rijdt niet alleen fijner, het is – in elk geval bij ons – voordeliger dan géén onderhoud. Lang uitgestelde onderhoudsbeurten veroorzaken vaak grote gebreken (denk bijvoorbeeld aan een automaat die foutief schakelt), waarvan de reparatie veel kostbaarder is dan periodiek onderhoud. Wij hebben deskundigheid en apparatuur in huis om uw auto weer in de startblokken te zetten.

www.pietverkerk.nl