vakgarage_29

AUTOWENS

Autowens / zoekopdracht
Naast de levering van topmerken nieuwe auto’s en occasions, biedt Vakgarage Montfoort de extra service Autowens.

Hoe werkt Autowens? Stel: u bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, van welk merk dan ook. U belt ons of u komt langs en geeft aan wat u zoekt; welk type, bouwjaar, prijsklasse, kleur, ingebouwde extra’s, etc. Wij noteren dit en gaan voor u op zoek. Vakgarage Montfoort beschikt over een voorraad gebruikte auto’s; zowel in eigen beheer als door contacten met autobedrijven in het hele land. 

Wanneer wij een auto hebben die voldoet aan uw wensen, onderzoeken wij de historie en staat van onderhoud. Sluit alles aan bij het door u opgegeven profiel en vinden wij dit een betrouwbare auto? Dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Uiteraard blijft u zelf de regie in handen houden: voldoet de auto niet aan uw wensen, dan zoeken wij gewoon verder. Dit alles – vanzelfsprekend- geheel vrijblijvend en kosteloos. Vul daarom snel het zoekopdrachtformulier in , bel 0348-475281 of mail naar info@vakgaragemontfoort.ml

De voordelen van Autowens:

  • U hoeft niet zelf te zoeken of te vergelijken. Geen bezoekjes aan autodealers, geen uren speuren op het internet of in kranten: de opdracht kunt zorgeloos, u vanuit uw luie stoel, uit handen geven.
  • Wij informeren u alleen over een beschikbare auto wanneer deze aan uw wensen en onze kwaliteitseisen voldoet.
  • U koopt bij uw eigen vertrouwde garage, wij bieden u de daarbij horende service en nazorg zoals u die van ons gewend bent.
  • In geval van een nieuwe auto leveren wij elk merk met behoud van fabrieksgarantie.
  • In geval van een gebruikte auto boven € 4500, - krijgt u minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Dit is uit te breiden naar 36 maanden.
  • Kostenloze zoekservice; goedkoper kan dus niet.
  • Wij ruilen uw oude auto graag voor u in. Wanneer wij de staat van onderhoud van uw huidige auto weten, kan dit prijsvoordeel opleveren.

    Meer info nodig? Bel 0348-475281, mail naar info@vakgaragemontfoort.nl